Koupelna jako z amerického filmu? Jen ta s dvojumyvadlem!

Dvojitá umyvadla, jak je znáte z filmů a reklam, už nejsou jen záležitostí pro pár vyvolených. Díky elegantním a cenově dostupným umyvadlům si můžete dopřát dvojitou porci luxusu a komfortu i ve vaší koupelně. Jaké jsou ty největší přednosti dvojumyvadel?

Samozřejmostí je použití kvalitních materiálů

Dvakrát více místa pro ranní hygienu, ruční praní i běžnou potřebu s oblibou využijí dvoučlenné rodiny: „Naši zákazníci si chválí především to, že mají umyvadlo k dispozici kdykoliv. Nemusí tak třeba při ranním shonu čekat, až se budou moci vystřídat s partnerem,“ říká Lucie Willanderová ze společnosti SENESI.  Podobně praktickým se ale dvojumyvadlo může stát i pro větší rodiny a ty, kteří hledají prostornější odkládací plochy, ať už je využijí pro dekorace nebo hygienické potřeby. Umyvadlo „navíc“ v neposlední řadě jistě ocení i ti, kteří obzvlášť v dnešní době důsledněji dbají na hygienu. Prádlo pro ruční praní – například roušky – může mít vyhrazené místo, které nezasahuje do obvykle používaného prostoru pro mytí rukou či tváře.

Dvojitá umyvadla už zkrátka nejsou symbolem okázalosti, který vám budou návštěvy tiše závidět. Stala se z nich vysoce praktická součást koupelen orientovaných na užitnost a čistotu. Všechna nabízená dvojumyvadla v prodejnách Senesi navíc mají dvě samostatné baterie a k dispozici jsou i modely bez středového předělu. Samozřejmostí je použití vysoce kvalitních prémiových materiálů, které svojí odolností a elegantním designem vykouzlí z vaší koupelny kulisy, kterým by záviděl i leckterý americký režisér.

TIP: „Dvojumyvadlo Ravak Chrome doplňuje elegantní křivky a dvojitou praktičnost šikovně skrytým přepadem. Pod umyvadly je samozřejmě možné vytvořit další úložný prostor pomocí koupelnových skřínek.“




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna