Bytové domy v Unhošti u Prahy, kousek od Křivoklátské vrchoviny

Jana Brožková, 13.5.2020
Projekt G residence nabízí celkem 97 bytů Developerská společnost Getberg představuje projekt G Residence ve středočeské Unhošti, která je vzdálena 20 km západně od Prahy. G Residence nabízí variabilní byty od 1+kk až po 4+kk, ze kterých si svůj budoucí domov mohou vybrat jednotlivci i velké rodiny. Domy se nacházejí poblíž klidného centra města a jen kousek od přírodních krás Křivoklátské vrchoviny.

Projekt G residence nabízí celkem 97 bytů ve čtyřech bytových domech. V projektu je k dispozici nejvíce bytů o velikosti 2kk a 4kk, nechybí ale ani varianty 1kk a 3kk.

„Tímto projektem reagujeme na trend a poptávku, kdy stále více obyvatel preferuje bydlení mimo velkoměsto, ale blízko centra dění. Vyžadují dostatek zeleně a přírodních scenérií, zároveň ale také kvalitní občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost do Prahy,“ říká Kamil Dunaj ředitel developmentu společnosti Getberg.

G residence sází nejen na atraktivní lokalitu, ale také na nadčasový exteriér a interiér. Použité materiály v sobě snoubí kvalitu i trvanlivost, díky které budou majitelům sloužit dlouhá léta. Pečlivě vybrané podlahy, obklady, dveře i sanita mají dobrý poměr cena/výkon. Většina bytů má balkon a kryté parkovací stání v domě, byty 4kk pak nabídnou prostornou terasu.

Jen pár kroků od domu se nachází školka i škola, trendy kavárnu naleznou díky vůni čerstvě pražené kávy, čerstvé pečivo pořídí v místní pekárně. Za rohem je také supermarket pro větší nákupy. K aktivnímu odpočinku láká sportovní hala nebo golfové hřiště Botanica Golf. A když budou potřebovat něco zařídit v Praze, naskočí na autobus pražské MHD a za pár desítek minut jsou v centru. Umístění Unhoště na pomezí Křivoklátské vrchoviny a Pražské plošiny navíc nabízí nespočet možností pro pěší či cyklistické výlety.

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba