Uzávěrka přihlášek do soutěže Stavba roku Libereckého kraje 2020 se blíží

Jana Brožková, 14.5.2020
Posledním dnem k přihlášení projektů je 30.5.20 Termín pro přihlášení se blíží! Již 30. května je uzávěrka přihlášek do Soutěže Karla Hubáčka - Stavba roku Libereckého kraje 2020.

Ať už jste projekční či architektonická kancelář, stavební firma nebo hrdý majitel zajímavé novostavby nebo rekonstrukce, využijte příležitosti ukázat veřejnosti, že v Libereckém kraji hrdě pokračujeme v architektonickém odkaze Karla Hubáčka!

Liberecký kraj se pyšní nejen přírodními krásami, ale i zajímavou architekturou. Historickou i současnou, prezentovanou soukromými i veřejnými budovami i zajímavými úpravami veřejných prostranství. A smyslem soutěže je ukázat, že i po této stránce stále v Libereckém kraji vznikají zajímavé projekty a inspirovat tak další zájemce o kvalitní architekturu. Není totiž lhostejné, v jakém prostředí obyvatelé kraje žijí. 

Po ukončení přihlašování bude také zpracována putovní výstava a přihlášené stavby a projekty budou prezentovány obyvatelům kraje, kteří se zapojí do hlasování o Cenu veřejnosti.

Tak neváhejte a přihlašte stavbu, veřejnou úpravu či projekt (v případě, že jste student) do letošního ročníku soutěže. Znáte zajímavou osobnost světa stavebnictví? Nominujte ji do kategorie Cena osobnost ve stavebnictví. Veškeré informace a online formulář pro přihlašování najdete na webových stránkách akce www.stavbaroku.lk.

Soutěž vyhlašuje Liberecký kraj společně s městy Liberec, Jablonec nad Nisou, Semily, Turnov a partnery: Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve stavebnictví, Český svaz stavebních inženýrů, Svaz podnikatelů ve stavebnictví a Technická univerzita v Liberci.

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba