Už znáte Boženku Blažkovou? Bude s vámi pár týdnů Bydlet

Jsem celkem obyčejná ženská, trošku kuchařka, trošku zahrádkářka, kočičí chovatelka i domácí kutil v sukních. A taky máma dvou dětí, které nedávno jedno po druhém vyletěly z rodného hnízda a žijí si vlastní životy. Prý to nebylo kvůli mně, ale já vím svoje. Co taky v jednom bytě s matkou, která, jak trefně říká jedna moje kamarádka, “už sjíždí šesté gumy".

Mají recht. Jenom ať se postaví na vlastní nohy a vyzkouší si, co to obnáší. Musím zaklepat na dřevo, naštěstí se na těch svých nohou drží dobře. Máme se rádi a docela často mně navštěvují, takže si nemám na co stěžovat.

Baví mě zkrášlovat a vylepšovat domácnost, pěstovat kytky i zeleninu, vyrobit si leccos svýma rukama. A za poslední tři roky, co už není na tomhle světě můj první a jediný manžel Emil ovládám taky spoustu mužských prací. Nebo aspoň těch, kterým se dřív věnoval jen on.

Taky sbírám babské rady a stará moudra, od známých, na internetu i ze starých knih. Některé vyzkouším a některé pro jistotu jenom s úsměvem zařadím do archivu. Ráda čtu a píšu, i proto jsem přijala tuhle nabídku a otevřela jsem si poradnu na Bydlet.cz.

 

 

 

Tomáš Suchý

Božena Blažková

Bydlí v bytě 2+1 ve starším opraveném 3-patrovém cihlovém činžáku, byt je pěkný, pár let po rekonstrukci, prostorný obývák, menší ložnice, kuchyň s jídelním koutem, běžné, ale stylové vybavení, má ráda hlavně přírodní barvy, materiály a dekory žije už sama, je vdova a dcera Pavla i syn Milan se nedávno odstěhovali. Zatím je bez vnoučat, je aktivní, stará se o domácnost, věnuje se zahrádce, ovládá práci s počítačem a internetem, má ráda ruční práce, jezdí na kole, chová 2 kočky zajímá se o spoustu věcí, umí si s lecčíms poradit. Zahrádku má kousek od domu, tam maringotku s nářadím a místem na přespání, venkovní pergolu a menší skleník.
Je veselá, pozitivní a vidí raději to lepší, než to horší, šedá eminence eshopu MTnábytek.cz, nezištně radí a pomáhá



Logo MT-NÁBYTEK.cz MT-NÁBYTEK.cz patří k předním prodejcům nábytku a bytových doplňků na tuzemském internetovém trhu. Oproti podobně zaměřeným e-shopům poskytuje svým zákazníkům řadu výhod. Je to především vlastní flotila kamionů a dodávek obsluhovaná vyškolenými zaměstnanci. Ti zajistí, že se nákup dostane na místo určení rychle, v pořádku a nepoškozený. Řidiči a závozníci vám navíc objednaný nábytek na přání vynesou i smontují, takže dostáváte plný servis. V případě nespokojenosti navíc může každý zakoupené zboží vrátit zpět až do 30 dnů od dodání.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko BB