Netradiční velikonoční pomazánka

Velikonoční vajíčková pomazánka
Ingredience:
· 4 natvrdo uvařená vajíčka
· 1 zralé avokádo
· dijonská hořčice – dle chuti
· ½ kelímku bílého jogurtu do 3 % tuku
· sůl, pepř
· citronová šťáva podle chuti
· nadrobno nakrájená čerstvá pažitka
· chilli koření nebo čerstvá chilli
paprička
· toasty FIBROKI
Postup:
Do mísy smíchejte nadrobno nakrájená
vajíčka, rozmačkané avokádo, bílý jogurt, hořčici dle chuti, citronovou šťávu,
přidejte čerstvou pažitku, chilli, sůl a pepř podle chuti. Pomazánku pořádně
vymíchejte, případně vyšlehejte ručním šlehačem a natírejte na toasty FIBROKI.
NATURHOUSE je celosvětová síť výživových poraden s vedoucím postavením v České republice, na Slovensku i v zahraničí. Koncept byl založen v roce 1992 ve Španělsku a nyní provozuje na 2.000 výživových poraden ve 40 zemích světa. Přidaná hodnota konceptu tkví v osobním výživovém poradenství zdarma, dlouhodobé práci s klientem a širokém sortimentu exkluzivních produktů. Více než 5.500.000 osob dosáhly díky NATURHOUSE svého cíle snížit a kontrolovat svou váhu. V současné chvíli působí na českém trhu více než 70 poboček, které jsou ve valné většině provozovány samostatnými podnikateli – franchisanty. První pobočka byla otevřena společností REDUCCIA, s.r.o. v roce 2008.
Více informací na: www.naturhouse-cz.cz
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie
Články Kuchyně
- Jak mít kuchyň vždy perfektně uklizenou: Tipy pro efektivní organizaci
- Realizace kuchyně s plyšáky a skleněnými houbami - tip kulinářského módního salonu
- Trojúhelník, který šetří čas i kroky: Kouzlo vaření s perfektně uspořádanými kuchyňskými zónami
- Otázky a odpovědi k tématu moderní kuchyně
- Chystáte se modernizovat či pořizovat novou kuchyň? Jaké jsou aktuální trendy?
- Dobře vypečená budoucnost: jak moderní trouby mění naše kuchyně