Párování sýru a vína - konkrétní příklady a doporučení
Jana Brožková, 26.10.2017
Společným jmenovatelem párování sýrů a vín je také jejich častá podobnost v chuti a aroma. „Někdy může vytvořit vzájemné spojení sýra a vína ještě zajímavějším kontrast jejich chutí. Např. kombinace výrazně slaného a pikantního modrého sýra se sladkým dezertním nebo s ledovým či slámovým vínem" vysvětluje Ing. Jiří Kopáček, CSc., předseda Českomoravského svazu mlékárenského.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Jak svou ložnici vyladit do dokonalosti? Na detailu záleží
- Jen polovina Čechů si nechává zkontrolovat své plynové spotřebiče. Naprostá většina lidí přitom ví, že otrava oxidem uhelnatým může být smrtelná
- Nové standardy zateplení a dotační výhody roku 2025 - Budoucnost úsporného bydlení
- Hobby magazín: Krab říční se objevil v českých vodách. Našim živočišným druhům nekonkuruje (audio)
- Je kyselá káva zkažená a škodí vašemu srdci? Objasňujeme 8 největších mýtů o kávě
- Dobré dopoledne: Jak fyzioterapeut pomáhá při bolestech pohybového aparátu vysvětluje Alois Polák (audio)