Bydlení s přírodou za zády

Rostoucí ceny a nízká nabídka nových nemovitostí ve městech nutí lidi přehodnotit své požadavky na bydlení. Přispívá k tomu i uspěchaná, zrychlená doba, stres a hluk. Člověk hledá klid a kontakt s přírodou. Ideálně, když to může mít každý den. Zájemci o bydlení poptávají domy s rozšířeným vnitřním i venkovní prostorem, aby měli kontakt se zelení. Nahrává tomu také větší možnost práce z domova.

Zvyšuje se poptávka po větších domech se dvory nebo byty s  předzahrádkami v příměstských nebo venkovských oblastech, daleko od přeplněných center měst. Vedení obcí a měst vidí příležitost zlepšit ve spolupráci s  developery vybavenost, služby a dopravní obslužnost míst. Mladé rodiny volí raději žít ve vlastním než v pronájmu.


Když hledáte souznění s přírodou

Zájem o zdravý životní styl, bezpečný prostor pro děti, občanskou vybavenosti dobrou dopravní dostupnost do Prahy sledujeme i na našich projektech (více na reality.csnf.cz). Aktuálně máme v  nabídce projekty, které tyto požadavky splňují a navíc mají „genius loci.“

Vysněné místo k bydlení pro rodiny s dětmi nabízí projekt Královský statek Karlštejn, který poskytne klid, bezpečí a soukromí. Uzavřený areál s  dětským hřištěm pro rezidenty a v blízkosti CHKO Český kras, s možností sportovního vyžití na kolech, při pěší turistice, golfu a zároveň nedaleko od Prahy (pouhých 24 min. vlakem). Majitelé získají navíc každodenní výhled na hrad Karlštejn, který neomrzí po celý rok.

Při výstavbě se klade důraz na vyšší standard a kvalitu použitých materiálů, a přestože se jedná o nízkopodlažní budovy, tak je k dispozici výtah. Velikost bytů se pohybuje od malých garsonek až po byty o velikosti 85 m². V okolí objektu se neplánuje další zástavba. Nastěhujete se do bytu uprostřed krásné přírody, která z  místních lesů poskytne čistý vzduch.

Domov s vlastním rybníkem

Dalším tipem na celoroční bydlení u vody, kam se budete rádi vracet po náročném dni je Rezidence U mlýna v pražských Královicích. Díky bydlení v přírodě se ráno probudíte na čerstvým vzduchu, v klidu a do práce v Praze dojedete do 20 min.

Moderní novostavba s 19 novými byty v Praze je situována v uzavřeném areálu, který disponuje rozlohou o 30 000 m² . Zabydlet se můžete ve svém novém domově a na výběr jsou byty od 1+kk do 4+kk.

Rezidence v Praze přímo vybízí k relaxaci a odpočinku, jeho dominantou je malebný rybník s ostrůvkem, na který vás přepraví lodičky, které ocení jak děti, tak všichni příznivci romantiky. Projekt Královice je tak ideální místo pro volnočasové aktivity, grilování, sportování nebo jen pouhé užívání si klidu a přírody. Bytový komplex je budován s ohledem na celoroční bydlení. Pro nerušené chvilky při čtení u vody je pro vás v areálu privátní biotop, ve kterém si samozřejmě můžete i zaplavat.

Nesporným plusem je zařazení obce do systému Pražské integrované dopravy. Dopravní dostupnost lokality je zajištěna příměstským autobusem linky 229 případně je možné využít vlakového spojení City Elefant do Prahy z nádraží Praha Uhříněves, které se nachází nedaleko komplexu.


________________________________________________________________________________

Disclaimer

Fond je fondem kvalifikovaných investorů dle zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, ve znění pozdějších předpisů, jeho akcionářem se může stát výhradně kvalifikovaný investor dle paragrafu 272 tohoto zákona. Hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu.

Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na http://www.avantfunds.cz/informacni-povinnost/. V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s., City Tower, Hvězdova 1716/2 b, 140 00 Praha 4 – Nusle. Další důležité informace pro investory na: https: www.avantfunds.cz

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a nepředstavují návrh na uzavření smlouvy nebo veřejnou nabídku podle ustanovení občanského zákoníku.

Lukáš Macháček

Head of Sales ČSNF Group

Od roku 2021 působí ve skupině ČSNF Group a.s.. Aktuálně zodpovídá za prodej developerských projektů ve skupině ČSNF Group. Má na starosti komunikaci se zájemci o nákup nemovitostí a pomáhá jim projít celým procesem při pořízení jejich vysněného domova od osobní prohlídky, administrativy až po předání nemovitostí. V oboru se pohybuje od roku 2005 a má dlouhodobé zkušenosti a orientaci v realitách.


ČSNF SICAV, a.s.

Investiční a nemovitostní fond kvalifikovaných investorů ČSNF SICAV, a.s. má od svého založení v roce 2017 jednoduchou filozofii se zaměřením na development. Burzovně obchodovatelný fond investuje tam, kde to dává smysl. Diverzifikuje své portfolio do menších projektů, jimiž zajišťuje stabilní chod společnosti, a také do větších, kde řeší celou urbanistickou koncepci lokality. Tato strategie fondu přináší investorům konzistentní výnos v jakékoli době.

Fond se zaměřuje na výstavbu rezidenčních nemovitostí – bytových a rodinných domů u developerských projektů jako jsou např. Rezidence U mlýna v Královicích, Rezidence Kolovraty nebo Královský statek na Karlštejně či Resort Slapy.

Více na https://reality.csnf.cz/.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko bydlení