Bílá revoluce

Star White - nová zářivě bílá barva sanitární keramiky Villeroy & Boch staví vše doslova do stínu: co bylo dříve považováno za bílé, je nyní šedé béžové nebo namodralé. Ale již ne bílé!

 

Téměř dvacet surovin, z kterých se rodí unikátní odstín Star White prodělalo více než 600 zkoušek, bylo prověřeno bezpočet nejrůznějších kritérií, než výsledný stupně bělosti a čistoty obstál ve ctižádostivých očích vývojářů. Fascinace magickou bílou začala být v architektuře patrná asi před dvěma lety a tato vlastně "ne-barva" se dostala opět do popředí a otevřela nový prostor pro minimalismus a vzrušující jemnou kreativitu. Villeroy & Boch více než 20 let funguje jako iniciátor vývoje barev v oblasti sanitární techniky, proto 90% barev nabízených v současné době na sanitárním trhu původně pochází z jejich dílny. S revolucí, kterou spustí sněhově bílé sanitární vybavení, tak potvrzuje Villeroy & Boch v tomto důležitém momentu znovu svou vedoucí roli v oblasti špičkového designu i vývoje. Nedostatečná svítivost a intenzita ostatních barev, ale také kombinace s jinými materiály v koupelně - textil, obklady, mramor nebo kámen - učiní hru s bílou barvou výzvou pro současné designéry a architekty. 

Zářivě čistá nejen na pohled

Nový odstín Star white je dostupný u veškeré sanitární keramiky a van Villeroy & Boch. Star White se navíc automaticky dodává s patentovanou povrchovou úpravou ceramicplus odpuzující nečistoty. Speciální technologie zušlechťování glazury zajišťuje, že se kapky na povrchu okamžitě shluknou do kuliček a stečou do odpadu, dříve než stačí zaschnout nečistoty a složky vody způsobující vodní kámen. Při úklidu tak ušetříte až 90% času, vody a nezdravých čistících prostředků škodících vám i životnímu prostředí.

 

Více na: www.villeroy-boch.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna