Chřestová polévka s řapíkatým celerem a hráškem
Období chřestu přišlo. Připravte si chutnou a výživnou polévku, překvapí vás rychlost přípravy a úžasná chuť. Recept pro vás připravila Ing. Radka Baldová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Táboře.
Ingredience na 4 porce:
500 g chřestu
150 g hrášku
100 g řapíkatého celeru
125 g Lučiny
lžíce másla
sůl a pepř
dle chuti nastrouhaný sýr 20 % tuku
Postup:
Chřest a celer nasekejte, osolte a opepřete, přidejte hrášek a nechte
vařit cca 10 minut. Poté rozmixujte a přepasírujte. Přidejte na zjemnění kousek
másla a Lučinu. Na talířku posypte strouhaným sýrem dle chuti.
Výživové
hodnoty na 1 porci: 185 Kcal
Bílkoviny:
34 %
Sacharidy:
33 %
Tuky:
33 %
NATURHOUSE je celosvětová síť výživových poraden s vedoucím postavením v České republice, na Slovensku i v zahraničí. Koncept byl založen v roce 1992 ve Španělsku a nyní provozuje na 2.000 výživových poraden ve 40 zemích světa. Přidaná hodnota konceptu tkví v osobním výživovém poradenství zdarma, dlouhodobé práci s klientem a širokém sortimentu exkluzivních produktů. Více než 5.500.000 osob dosáhly díky NATURHOUSE svého cíle snížit a kontrolovat svou váhu. V současné chvíli působí na českém trhu více než 70 poboček, které jsou ve valné většině provozovány samostatnými podnikateli – franchisanty. První pobočka byla otevřena společností REDUCCIA, s.r.o. v roce 2008.
Více informací na: www.naturhouse-cz.cz
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie
Články Kuchyně
- Jak vybrat vhodnou pánev?
- Klid a nová energie. I útočiště před rychlým životem venku. To jsou barvy roku 2024
- Designblok představí víceúčelovou židli Lambda od RIM CZ
- Přinášíme vám 4 tipy, jak na udržitelnou kuchyni
- Kámen, nůž (ky), nerez - Studio archicraft a značka 54° vytvořili neobvyklé spojení designu, profesionální kuchyňské techniky a architektury
- Tipy na zařízení jídelny - pro každého, kdo hledá nápady, jak zařídit či obměnit svou jídelnu je zde inspirace