Chřestová polévka s řapíkatým celerem a hráškem

NATURHOUSE, 26.5.2016

Období chřestu přišlo. Připravte si chutnou a výživnou polévku, překvapí vás rychlost přípravy a úžasná chuť. Recept pro vás připravila Ing. Radka Baldová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Táboře.


 

Ingredience na 4 porce:

500 g chřestu

150 g hrášku

100 g řapíkatého celeru

125 g Lučiny

lžíce másla

sůl a pepř

dle chuti nastrouhaný sýr 20 % tuku


Postup:

Chřest a celer nasekejte, osolte a opepřete, přidejte hrášek a nechte vařit cca 10 minut. Poté rozmixujte a přepasírujte. Přidejte na zjemnění kousek másla a Lučinu. Na talířku posypte strouhaným sýrem dle chuti.

 

Výživové hodnoty na 1 porci: 185 Kcal

Bílkoviny: 34 %

Sacharidy: 33 %

Tuky: 33 %

o NATURHOUSE:    

NATURHOUSE je celosvětová síť výživových poraden s vedoucím postavením v České republice, na Slovensku i v zahraničí. Koncept byl založen v roce 1992 ve Španělsku a nyní provozuje na 2.000 výživových poraden ve 40 zemích světa. Přidaná hodnota konceptu tkví v osobním výživovém poradenství zdarma, dlouhodobé práci s klientem a širokém sortimentu exkluzivních produktů. Více než 5.500.000 osob dosáhly díky NATURHOUSE svého cíle snížit a kontrolovat svou váhu. V současné chvíli působí na českém trhu více než 70 poboček, které jsou ve valné většině provozovány samostatnými podnikateli – franchisanty. První pobočka byla otevřena společností REDUCCIA, s.r.o. v roce 2008.

 

Více informací na: www.naturhouse-cz.cz

 

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně