Sushi z kuchyně rovnou na stůl: testování rozvozu čerstvých hotových jídel
Čerstvá hotová jídla bez kompromisů v chuti a složení se stávají stále vyhledávanějším zbožím. Košík.cz, nejdostupnější český e-shop s potravinami, vychází vstříc zákazníkům, kteří si oblíbili populární sushi, a přidává do nabídky sedmi sushiboxů, připravených přímo v den nákupu.
Čerstvé sushi je jedním ze současným gastronomických trendů. Proto Košík.cz ve spolupráci s wasabisushi.cz připravil výběr sedmi sushiboxů, v nichž nechybí ani varianty pro vegetariány a vegany. Sushi je připravené vždy až v den, kdy se vydá za zákazníkem, čímž je zaručena jeho maximální čerstvost. Díky zachování teplotních zón během cesty mají zákazníci jistotu, že se k nim jídlo dostane vždy v perfektním stavu. Navíc už 3 hodiny od objednání.
„Zařazením čerstvého sushi do nabídky testujeme možnosti segmentu čerstvých hotovek - tedy jídel, která doručíme takřka ihned po vyrobení. Naše logistika a kontrola kvality je na tak vysoké úrovni, že by byla škoda toho nevyužít. Čerstvá jídla dokážeme sezonně obměňovat a přizpůsobovat požadavkům zákazníků, rádi bychom takto například zprostředkovávali nejen aktuální gastronomické trendy, ale prodávali i běžné domácí chuťovky,“ dodává Jakub Šulta, CEO Košík.cz.
Pokud by se koncept osvědčil, Košík nevylučuje zavedení vlastní privátní řady ve spolupráci s některým ze známých bister. Nabídka by kromě obědů či večeří mohla pokrývat například předpřipravené snídaně nebo svačiny.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Ani Vídeň, ani Krakov - Vydejte se za pohádkovým adventem na jih Španělska
- Jak vybrat vánoční dárky pro obchodní partnery: Co je daňově uznatelné v roce 2024?
- Jídelníček při nemoci. Pomáhá čaj s medem a citronem? A ovocné šťávy? (Jezte, ať vám to sluší) (audio)
- Lidé letos na podzim vysázeli v lokalitě V Pytli tisíce stromků
- Jaká je budoucnost videokonferencí? Trendy v roce 2025
- I drobné signály mohou mít vážný význam. Střevní mikrobiom s námi neustále komunikuje, stačí mu jen porozumět