Návrh cenového rozhodnutí, kterým se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie pro rok 2022

ERÚ, 25.8.2021
V souladu s ustanovením § 17e zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon), ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje Energetický regulační úřad návrh cenového rozhodnutí, kterým se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie pro rok 2022.

Vzhledem k tomu, že legislativní proces očekávané novely zákona č. 165/2012 Sb., o podporovaných zdrojích energie a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, není ukončen, odpovídá návrh cenového rozhodnutí aktuálně platnému a účinnému znění tohoto zákona. V případě pozdějšího schválení novely zákona bude Energetický regulační úřad postupovat v souladu s novým zněním zákona.

Návrh cenového rozhodnutí Energetického regulačního úřadu č. X/2021 (PDF; 512 kB), kterým se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie pro rok 2022.

 

Pravidla veřejného konzultačního procesu (PDF; 131 kB) k návrhu cenového rozhodnutí, kterým se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie účinného od 1. ledna 2022.

 

Originál dokumentu



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Energie