Bydlení, které spojuje domov s přírodou a životním stylem

Královský statek Karlštejn

Hledáte vysněné místo k bydlení pro rodiny s dětmi, které poskytne klid, bezpečí a soukromí? Ceny rostou a na trhu je nízká nabídka nových nemovitostí. Hluk a stres ve městech nutí lidi přehodnotit své požadavky na bydlení. Zájemci poptávají domy a byty v klidnějších lokalitách, které nabízejí ideální podmínky pro rodinný život ve spojení s přírodou a historií, a zároveň s výbornou dopravní dostupností do Prahy. Projekty Královský statek Karlštejn a Rezidence U Mlýna V Královicích právě takové možnosti nabízejí.

Oba projekty kladou důraz na vysoký standard a kvalitu použitých materiálů. „Vynakládáme nemalé úsilí, aby projekty, které máme ve výstavbě, splňovaly vysoké standardy provedení, protože chceme, aby bezproblémově sloužily další desítky let,“ říká Lukáš Macháček, Head of Sales ČSNF Group. Tyto projekty nabízejí jedinečnou kombinaci přírodní krásy a městské dostupnosti, což vytváří ideální domov pro rodiny.

 

Královský statek Karlštejn je uzavřený areál s dětským hřištěm pro rezidenty, situovaný v krásném okolí CHKO Český kras s možností cyklistiky, golfu a pěší turistiky, a to vše s každodenním výhledem na majestátní Karlštejn. Velikost bytů se pohybuje od malých garsonek až po byty o velikosti 80 m² a přesto, že se jedná o nízkopodlažní budovy, tak je k dispozici výtah.  Lokalita Královského statku umožnuje snadný dojezd do Prahy za prací, a zároveň nabízí řadu výletních cílů v okolí Karlštejna. Pro milovníky aktivního životního stylu a sportovního vyžití je zde množství tras pro kolo nebo běhání. Rodiny s dětmi ocení několik naučných stezek a přírodních rezervací, které jsou tu k dispozici. 


Rezidence  U mlýna v pražských Královicích

 

Rezidence U mlýna v pražských Královicích, představuje další skvělou volbu. Tato moderní novostavba s 19 byty od 1+kk do 4+kk, je místo pro klid a relaxaci. Díky poloze v přírodě, nabízí prostor pro volnočasové aktivity, grilování, sportování nebo jen užívání si klidu u malebného rybníka s ostrůvkem. Komplex je zařízen pro celoroční bydlení s nerušenými okamžiky.

 

,,Oba projekty nám přijdou zajímavé. Věříme, že se zde klientům bude dobře bydlet, a proto jsme se rozhodli, že je přihlásíme do soutěže REALITNÍ PROJEKT ROKU 2024,” dodává Lukáš Macháček z ČSNF Group. 


 

 (Foto ČSNF)

 _________________________________________________________________________  

Disclaimer:Fond je fondem kvalifikovaných investorů dle zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, ve znění pozdějších předpisů, jeho akcionářem se může stát výhradně kvalifikovaný investor dle paragrafu 272 tohoto zákona. Hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu.  

Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na http://www.avantfunds.cz/informacni-povinnost/. V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s., City Tower, Hvězdova 1716/2 b, 140 00 Praha 4 – Nusle. Další důležité informace pro investory na: https: www.avantfunds.cz 

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a nepředstavují návrh na uzavření smlouvy neboveřejnou nabídku podle ustanovení občanského zákoníku.   

Lukáš Macháček

Head of Sales ČSNF Group

Od roku 2021 působí ve skupině ČSNF Group a.s.. Aktuálně zodpovídá za prodej developerských projektů ve skupině ČSNF Group. Má na starosti komunikaci se zájemci o nákup nemovitostí a pomáhá jim projít celým procesem při pořízení jejich vysněného domova od osobní prohlídky, administrativy až po předání nemovitostí. V oboru se pohybuje od roku 2005 a má dlouhodobé zkušenosti a orientaci v realitách.


ČSNF SICAV, a.s.

Investiční a nemovitostní fond kvalifikovaných investorů ČSNF SICAV, a.s. má od svého založení v roce 2017 jednoduchou filozofii se zaměřením na development. Burzovně obchodovatelný fond investuje tam, kde to dává smysl. Diverzifikuje své portfolio do menších projektů, jimiž zajišťuje stabilní chod společnosti, a také do větších, kde řeší celou urbanistickou koncepci lokality. Tato strategie fondu přináší investorům konzistentní výnos v jakékoli době.

Fond se zaměřuje na výstavbu rezidenčních nemovitostí – bytových a rodinných domů u developerských projektů jako jsou např. Rezidence U mlýna v Královicích, Rezidence Kolovraty nebo Královský statek na Karlštejně či Resort Slapy.

Více na https://reality.csnf.cz/.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko bydlení