Zahrada do posledního detailu? S designovým řešením to půjde snadno

Redakce, 12.7.2024
 

Pro mnoho lidí už zahrada není jen místem pro pěstování zeleniny a květin, ale spíše příjemným útočištěm pro trávení volného času s rodinou a přáteli. S kreativními a designovými prvky od společnosti ALBIXON dokážete i malou zahradu proměnit v multifunkční ráj, kde si každý člen rodiny najde svůj oblíbený koutek.

V dnešním uspěchaném světě se zahrada stává stále důležitějším místem pro relaxaci a načerpání nových sil. Terasa je ideálním prostorem pro ranní kávu, posezení s knížkou nebo rodinnou oslavu. Při jejím plánování je důležité zohlednit rozmístění zeleně, světelné podmínky a rozhodnout se, zda chcete terasu přímo u domu nebo jako rozšíření užitného prostoru kolem bazénu.

Maximální komfort vám poskytnou terasy renomované španělské značky EXTERPARK, které se díky přírodnímu designu a velké variabilitě snadno přizpůsobí možnostem vaší zahrady. Tyto terasy jsou ideální i pro obložení netradičně řešených bazénů nebo vzrostlých stromů, které na terase mohou vytvořit příjemný stín.

Pokud preferujete funkční a elegantní řešení, které zároveň šetří místo na zahradě, věnujte pozornost terasovému zastřešení bazénu BERGEN. Toto zastřešení slouží jako plnohodnotná pojízdná terasa i jako ochrana bazénu. Přes den se koupejte v bazénu a večer si užívejte příjemné chvíle nad hladinou, kdy můžete terasové zastřešení využít dle libosti a docílíte tak zvětšení pochozího prostoru na celé zahradě. Terasa má nosnost až 250 kg/m² a její povrch tvoří jednolitá plocha bez mezer, což zabraňuje pádu cenností i nečistot do bazénu.

Stylový doplněk, který prodlouží koupací sezonu

Zapuštěné bazény výrazně utvářejí vzhled každé zahrady. Jednolitou vodní plochu můžete ještě vylepšit zastřešením, které nejen skvěle vypadá, ale přináší také praktické výhody, jako je vyšší teplota vody a minimum nečistot v bazénu. Milovníci minimalismu jistě ocení elegantní nízké zastřešení CASABLANCA INFINITY, které nejen výborně udržuje teplotu vody, ale svým futuristickým designem dokonale zapadne do každé zahrady.

Kolem bazénu si ale můžete vytvořit doslova celou místnost pro multifunkční využití. Díky vysokému podchozímu zastřešení, se můžete volně pohybovat v okolí bazénu a mít pod jednou střechou prostor pro koupání i odpočinek na lehátku či posezení s přáteli v pohodlných křesílkách.

Lázně každý den v roce

Co může být lepšího než usednout po náročném dni do teplé lázně a nechat své starosti rozplynout v proudu bublin? Do nově vzniklé relaxační zóny u bazénu nebo kamkoliv jinam v zahradě si můžete umístit kvalitní finské vířivky NOVITEK, které jsou speciálně navrženy pro náročné severské podmínky. Díky tomu vydrží všechny rozmary počasí a vy si budete moci dopřát uvolňující bublinkovou koupel klidně každý den v roce.

Vířivka ilustrační 

Vybírat můžete ze široké nabídky velikostí a doplňkového vybavení tak, aby nová vířivka dokonale vyhovovala potřebám vaší rodiny i stylu zahrady. Velkou výhodou vířivek NOVITEK je snadná péče, nenáročná údržba, a především nízké provozní náklady. Díky vysoce kvalitní izolaci dna i stěn celé konstrukce a izolačnímu krytu odolnému proti povětrnostním vlivům bude mít voda ve vířivce celoročně příjemnou teplotu. Bonusem je pak možnost ovládání vířivky pomocí mobilní aplikace, ve které upravíte teplotu vody, nastavíte harmonogram používání nebo můžete ovládat osvětlení či přijímat notifikace.

S řešeními od společnosti ALBIXON můžete svou zahradu proměnit v dokonalý prostor pro relaxaci a zábavu, kde bude radost trávit každý volný okamžik.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky