Místo klíčů chytrý telefon: Stavební veletrh FOR ARCH ukáže technologie bezpečnosti dveří i novinky otvorových výplní

Jedním z oborů, kterému se mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH tradičně věnuje, jsou otvorové výplně, okna či dveře v rodinných i bytových domech. Jeho návštěvníci se dozvědí, jak vybrat vhodný produkt, jaké jsou nejnovější technologie nebo jak s jejich pomocí uspořit na energiích a snížit náklady na vytápění. Nepřeberné množství variant i bezplatné rady odborníků nabídne výstaviště PVA EXPO PRAHA ve dnech 17. až 21. září.

FOR ARCH 2024

Okna už nejsou pouze nosiče přirozeného světla, ale technologicky vyspělé produkty, které pomáhají domácnostem zajišťovat vyšší bezpečnost, šetřit za vytápění nebo omezovat hluk z okolí domova. Nová okna a také dveře jsou významným pomocníkem ekonomičtějšího provozu domácnosti a modernizace bydlení. Návštěvníci se během veletrhu FOR ARCH již v září seznámí s širokou produktovou nabídkou, dozvědí se, jak si správně vybrat a na co si dát pozor při volbě montážní firmy. Radit budou na místě vystavovatelé, ale i například odborníci ze Svazu podnikatelů ve stínicí technice.

S otvorovými výplněmi souvisejí další výrobky, které zkvalitní bydlení a zvýší bezpečnost. Na veletrhu se představí aktuální trendy a novinky související s dveřmi prakticky všech materiálů a bezpečnostních úrovní a s nimi spojené systémy otevírání dveří na dálku pomocí chytrého telefonu, zámky nové generace, inovace bezpečnostních prvků a další zajímavosti.

Účinnost těchto výrobků nezávisí jen na jejich výběru, ale také na instalaci do stavby. Pouze správně namontovaný díl plní svou funkci, v opačném případě může stavbu i znehodnotit. S výběrem produktů, spolehlivých montážních firem, ale například i s dotacemi dokáže pomoci právě FOR ARCH. S čím také odborníci na veletrhu poradí? Třeba jak svůj domov s novými okny správně a účinně větrat, aby bylo domácí klima optimální.

Nejsilnější značky, bohatý program

„Zářijový 35. ročník FOR ARCH přinese jedinečnou možnost seznámit se s výrobci a dodavateli produktů a technologií z tuzemska i z dalších zemí Evropy. Kromě širokého portfolia produktů nabídneme návštěvníkům možnost bezplatně se poradit s odborníky napříč stavebními odvětvími a seznámit se s nabídkou trhu. Okna, dveře a stínicí technika budou významnou sekcí v PVA EXPO PRAHA,“ řekla ředitelka veletrhu Kateřina Horáčková.

Pět výstavních hal v Letňanech zaplní i další obory, a to elektronika a zabezpečení, stavební materiály, dřevostavby, fotovoltaika či bazény a vytápění. Nejnovější technologie i produktové bestsellery svého portfolia přivezou na veletrh významné značky jako Heluz, Best, Lias Vintířov, RD Rýmařov, AL Pergoly, Internorm, Solidsun, Alukov a mnoho dalších.

Kromě poutavých expozic a oborových poradenských center si mohou návštěvníci z řad profesionálů a široké veřejnosti vybrat z bohaté nabídky doprovodného programu. Jeho významným bodem bude zahajovací konference veletrhu FOR ARCH pořádaná ve spolupráci s CEEC Research, největší analytickou společností zaměřenou na oblasti stavebnictví, projektový a developerský sektor, strojírenství a oblast veřejných zakázek. Tématem konference budou mimo jiné také nový stavební zákon a digitalizace. V nabitém programu pro odborníky nebude chybět opět konference Požární bezpečnost staveb 2024 pořádaná portálem TZB-info, těšit se odborníci mohou i na konferenci Svazu podnikatelů ve stavebnictví a na další zajímavé přednášky, workshopy nebo debaty.

Podrobnosti o veletrhu najdete na www.forarch.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy