Malý háj: Ideální bydlení v nové čtvrti Prahy 10

REKLAMA       Inzerce, 19.7.2024

Hledáte byt v Praze? Teď je ideální čas objevovat nové možnosti bydlení. Malý háj, developerský projekt na rozhraní Dolních Měcholup a Štěrbohol se rozvíjí již 15 let a nabízí unikátní spojení městského ruchu a klidu přírody. Tento projekt od renomované developerské společnosti FINEP nabízí posledních několik bytů aktuální etapy výstavby v této lukrativní lokalitě.

Malý háj: Ideální bydlení v nové čtvrti Prahy 10

Výhody bydlení v Malém háji

Malý háj se pyšní moderními bytovými domy zasazenými v přírodním prostředí. Tento developerský projekt v Praze přináší širokou škálu možností pro sport a rekreaci pro všechny věkové skupiny, včetně multifunkčních hřišť a venkovní fitness posilovny. Prodej družstevních bytů v této lokalitě je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a moderní bydlení.

Bohaté možnosti pro aktivní životní styl

Okolí Malého háje je plné možností pro aktivní životní styl. Součástí lokality je multifunkční hřiště pro děti i dospělé, venkovní trialová dráha pro kola a velká fitness posilovna. V dosahu jsou další dětská hřiště, dopravní hřiště, nedaleký park Hrušov či Hostavický potok. Na kolech můžete vyrazit k rybníku Slatina a cyklostezky vás dovedou do širokého okolí, které můžete využít i pro běh nebo jízdu na bruslích.

V blízkosti Malého háje se nachází nový sportovní areál s víceúčelovou halou, se hřištěm
s moderní umělou trávou a dva tenisové kurty s antukovým povrchem. Komu ani to nestačí může nasednout do auta a za 10 minut již může hrát a relaxovat na golfovém hřišti
v Hostivaři.


Komunitní život v Malém háji

Malý háj je místem, kde kvete komunitní život. Místní kavárna pořádá společenské akce
a podporuje nápady obyvatel. Pořádají zde soutěže pro děti i sportovní aktivity. Jednou týdně dochází do lokality běžecký trenér, se kterým mohou sousedé zdarma vyběhnout do okolí.

Kompletní infrastruktura a služby

V přilehlé nákupní zóně, koupíte vše potřebné od potravin, drogerie, léků až po elektro
a sportovní potřeby. Široké chodníky vám umožní dostat se do obchodů i oblíbené kavárny Trio pohodlně pěšky, nebo na kole. FINEP dohlíží na kvalitu služeb ve čtvrti a neustále pracuje na zlepšování okolního prostředí. Můžete se těšit na vysoký standard služeb
a příjemné místo pro život.


Rozmanitá nabídka bytů

Ať už hledáte malý nebo prostorný byt pro celou rodinu, v Malém háji si určitě vyberete. FINEP nabízí nové byty v Praze 10 , od 1+kk po velké 4+kk byty s plochou až 118 m². Každý byt má lodžii, nebo terasu a garáž. FINEP navíc poskytuje pomoc s financováním, takže pořízení nového bydlení je snadnější než kdy jindy.

Strategická poloha a dopravní spojení

Téměř u dveří aktuální nabídky bytů máte autobusovou zastávku, odkud se snadno dostanete na metro A, nebo tramvajovou linku číslo 5. V budoucnu by tramvaj měla zajíždět až do této čtvrti. Pražský okruh je odsud autem tři minuty. Dostatečně blízko pro rychlé spojení jak do centra, tak i mimo Prahu a zároveň dostatečně daleko, aby nerušil.

Objevte svůj nový domov v Malém háji

Neváhejte a využijte nabídku nových bytů v Praze od FINEPu. Malý háj nabízí ideální bydlení pro každého, kdo hledá moderní a kvalitní byt v blízkosti přírody a s výbornou dopravní dostupností. Vyberte si svůj nový domov v této perspektivní lokalitě.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba