Venkovské bydlení v britském stylu od ČSNF

Vzorový byt v projektu ČSNF Rezidence U mlýna Praha - Královice od společnosti BONAMI

 

Vzorový byt hraje v marketingu developerské firmy významnou roli. Potenciální zájemce se reálně prostřednictvím vzorového bytu setkává s projektem. Ze zkušeností realitních makléřů víme, že kvalitně zpracovaný vzorový byt může velmi urychlit prodej, protože klienti získávají představu o tom, jak by v bytě skutečně mohli fungovat. Proto je důležité, aby zaujal na první pohled a vyvolal pocity vedoucí v nejlepším případě ke koupi.

 

 

Ukázkové byty navrhujeme tak, abychom docílili „WOW“ efektu a zároveň představili současné trendy na poli interiérového designu. Současně je ale pro nás priorita praktičnost. Chceme, aby byty ukázaly, jak se dá pohodlně, efektivně a v neposlední řadě stylově v našich projektech žít. Dispoziční řešení, vybavení nábytkem a barvy tvoří harmonický celek, který na většinu návštěvníků působí útulným a příjemným dojmem. To vše vede k tomu, že klient má chuť do takové nemovitosti investovat, žít v ní a tím si vylepšit prostor, ve kterém bude trávit většinu svého času.

 

Design interiéru představuje specifickou disciplínu, protože byt není navrhován pro konkrétního klienta. Cílová skupina je široká a rozmanitá. Koncepci interiéru vždy odvíjíme od lokality a typu projektu. Abychom si byli jistí, že byt navrhneme dle současných trendů, spojili jsme se se společností Bonami. Jejich designéři nám s návrhem pomohli a celý byt následně vybavili. Díky tomu je možné, že pokud by naši zákazníci chtěli, mohou si do svých bytů pořídit přesně ty kousky, které viděli a vyzkoušeli si ve vzorovém bytě. Doslova od skleničky pro sedačku.

V projektu Rezidence U Mlýna, který se nachází v Praze v Královicích, ale zároveň v přírodě, jsme jako vzorový byt vybrali krásné podkrovní 2KK s výhledem na rybník. Jelikož lokalita evokuje venkovské bydlení britského typu, zvolili jsme zemité barvy, kterým vévodí zelenošedá kuchyň s kazetovými dvířky. Kuchyň je plně vybavená všemi spotřebiči včetně pračky, a i když není velká, splňuje veškeré požadavky na ergonomii a plnohodnotnou funkčnost. V obývacím pokoji je rozkládací sedačka, protože když bydlíte u vody, v létě budete mít hodně návštěv. Ložnice je zařízena v neutrálních přírodních tónech s nádechem romantiky. Přijďte se podívat, jak může vypadat váš domov.  

 

 

 Foto: ČSNF

_________________________________________________________________________________________ 

Disclaimer: Fond je fondem kvalifikovaných investorů dle zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, jeho akcionářem se může stát výhradně kvalifikovaný investor dle paragrafu 272 tohoto zákona. Správce upozorňuje investory, že hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu.  

Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na http://www.avantfunds.cz/informacni-povinnost/. V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s., City Tower, Hvězdova 1716/2b, 140 00 Praha 4 – Nusle. Další důležité informace pro investory na: https:www.avantfunds.cz 

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a nepředstavují návrh na uzavření smlouvy nebo veřejnou nabídku podle ustanovení občanského zákoníku.  

 


 

Pavlína Římalová

Projektová manažerka ČSNF Group

Od roku 2019 působí ve skupině ČSNF Group a.s.. Aktuálně zodpovídá za komorní developerské projekty a design interiérů všech realizovaných developerských projektů. Má na starosti projektové řízení malých developerských projektů, komunikaci a budování vztahů s dodavateli, stavebními firmami, výběr a objednávky materiálů i služeb. Podílí se mimo jiné na organizaci firemních eventů a na provozu společnosti.


ČSNF SICAV, a.s.

Investiční a nemovitostní fond kvalifikovaných investorů ČSNF SICAV, a.s. má od svého založení v roce 2017 jednoduchou filozofii se zaměřením na development. Burzovně obchodovatelný fond investuje tam, kde to dává smysl. Diverzifikuje své portfolio do menších projektů, jimiž zajišťuje stabilní chod společnosti, a také do větších, kde řeší celou urbanistickou koncepci lokality. Tato strategie fondu přináší investorům konzistentní výnos v jakékoli době.

Fond se zaměřuje na výstavbu rezidenčních nemovitostí – bytových a rodinných domů u developerských projektů jako jsou např. Rezidence U mlýna v Královicích, Rezidence Kolovraty nebo Královský statek na Karlštejně či Resort Slapy.

Více na https://csnf.cz/.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko bydlení