ČSNF otevírá další etapu – Nové moderní byty v Rezidenci Kolovraty

Rezidence Praha Kolovrahy - ČSNF - bytový dům

Novou čtvrť s rodinným bydlením buduje ČSNF v Rezidenci Praha – Kolovraty. Vyhledávaná lokalita nyní zahrnuje 25 rodinných domů, které aktuálně rozšíří druhá etapa 64 bytů ve čtyřech bytových domech. Prodej nových bytových jednotek začne od srpna letošního roku a zájemci si mohou vybírat byty s dispozicí 2+kk až 3+kk.  

Každá jednotka bude vybavena moderními dlažbami, kvalitními podlahami, špičkovým vybavením koupelen a prostornými interiérovými dveřmi. Tento vysoký standard se netýká pouze zařízení interiéru, ale také použitých stavebních materiálů. „Developerské projekty plánujeme jako trvale udržitelné. Nestavíme megalomanské domy, ale vytváříme rodinné bydlení. Vynakládáme nemalé úsilí na provedení i kvalitu tak, aby naši klienti získali příjemný a útulný domov, který jim bude sloužit desítky let,“ říká Lukáš Macháček, Head of Sales ČSNF.

Kolovraty 

Díky výborné dopravní dostupnosti je Rezidence Kolovraty ideální volbou pro ty, kteří chtějí žít jen 23 minut od centra Prahy a zároveň investovat do nemovitosti s velkým potenciálem. Vlakové nádraží v blízkosti zajišťuje obyvatelům rychlé spojení do centra.

Výhodou této oblasti jsou také restaurace, cukrárna, pošta, výdejní boxy e-shopů, knihovna a obchody. Pro volnočasové aktivity nabízí Kolovraty mnoho možností. Pro rodiny s dětmi je k dispozici škola a desítka dětských hřišť. Vedení městské části připravuje nové sportoviště v sousedství rezidence, kde bude nový sportovní areál, který zahrnuje fotbalové hřiště, tenisové kurty. Pro ty, kteří se aktivně vyznávají zdravý životní styl, je k dispozici tělocvična s posilovnou a cvičebním sálem. V letních měsících se dá využívat areál s koupalištěm a hřištěm na plážový volejbal.

 

„Pořízení vlastního bydlení je pro mnoho zájemců stále složité a časově náročné vzhledem k současné situaci na hypotečním trhu, a tak nabízíme našim klientům komplexní podporu s poradenstvím při pořízení jejich nového domova,“ dodává Lukáš Macháček z ČSNF.

Na developerských projektech mají klienti možnost využít další benefity od ČSNF jako například služeb bytového designéra od společnosti Bonami, který pomůže s návrhem celého interiéru, pořízením vybavení, realizací a zařízením kuchyně na míru nebo příspěvek na přestěhování společností Stěhuju.cz.

 

Rezidence Kolovraty je ideální volbou pro ty, kteří hledají vyváženou kombinaci moderního bydlení a vynikající dostupnosti, a zároveň touží žít v Praze.

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________ 

    

Disclaimer: Fond je fondem kvalifikovaných investorů dle zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, jeho akcionářem se může stát výhradně kvalifikovaný investor dle paragrafu 272 tohoto zákona. Správce upozorňuje investory, že hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu.  

Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na http://www.avantfunds.cz/informacni-povinnost/. V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s., City Tower, Hvězdova 1716/2b, 140 00 Praha 4 – Nusle. Další důležité informace pro investory na: https:www.avantfunds.cz 

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a nepředstavují návrh na uzavření smlouvy nebo veřejnou nabídku podle ustanovení občanského zákoníku.  

 

 


Lukáš Macháček

Head of Sales ČSNF Group

Od roku 2021 působí ve skupině ČSNF Group a.s.. Aktuálně zodpovídá za prodej developerských projektů ve skupině ČSNF Group. Má na starosti komunikaci se zájemci o nákup nemovitostí a pomáhá jim projít celým procesem při pořízení jejich vysněného domova od osobní prohlídky, administrativy až po předání nemovitostí. V oboru se pohybuje od roku 2005 a má dlouhodobé zkušenosti a orientaci v realitách.


ČSNF SICAV, a.s.

Investiční a nemovitostní fond kvalifikovaných investorů ČSNF SICAV, a.s. má od svého založení v roce 2017 jednoduchou filozofii se zaměřením na development. Burzovně obchodovatelný fond investuje tam, kde to dává smysl. Diverzifikuje své portfolio do menších projektů, jimiž zajišťuje stabilní chod společnosti, a také do větších, kde řeší celou urbanistickou koncepci lokality. Tato strategie fondu přináší investorům konzistentní výnos v jakékoli době.

Fond se zaměřuje na výstavbu rezidenčních nemovitostí – bytových a rodinných domů u developerských projektů jako jsou např. Rezidence U mlýna v Královicích, Rezidence Kolovraty nebo Královský statek na Karlštejně či Resort Slapy.

Více na https://reality.csnf.cz/.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko bydlení