Porazte teplo i těžký vzduch s klimatizací

Redakce, 7.8.2024
klimatizace ilustrační

Uprostřed léta, kdy v České republice vrcholí vedra, není pocit horka a únavy jediným důsledkem teplejších dnů. Často vede i ke špatné kvalitě vzduchu, což může mít vliv na naše dýchání a celkovou pohodu. Znečištění ovzduší zůstává v Evropě největším zdravotním rizikem pro životní prostředí , ale v interiéru můžete najít úlevu díky klimatizační jednotce, která pomůže každému z nás dýchat o něco lépe.

Nejmodernější technologie, včetně pokročilých filtračních systémů, čištění vzduchu a regulace vlhkosti, zajistí, že vzduch ve vašem domě bude čistý a svěží. Tyto funkce pomáhají odstraňovat znečišťující látky, alergeny a bakterie a zajišťují tak zdravější životní prostředí. Klimatizace s pokročilými technologiemi nejen zlepšují kvalitu vzduchu, ale také poskytují výjimečný komfort tím, že umožňují optimální regulaci vnitřního klimatu po celý rok, takže i zimní noci si můžete nastavit na ideální teplotu.


Klimatizace TCL FreshIN /produktový tip/

Představte si, že se vracíte domů po dlouhém dni v parném vedru. Venku je dusno a otevření oken nepřináší žádnou úlevu kvůli špatné kvalitě vzduchu. A pak vstoupíte domů, kde vás vítá klimatizace TCL FreshIN, dokonalé řešení pro udržení příjemného a zdravého vnitřního prostředí. Není to jen klimatizace, ale komplexní systém čerstvého vzduchu navržený tak, aby zlepšil kvalitu vašeho života.

Klimatizace FreshIN je první „Breathable Two-way Fresh Air Technology“, jež je vybavena zdvižným přívodem čerstvého vzduchu, který zajišťuje nepřetržitý přívod čerstvého vzduchu a udržuje tak kvalitu vzduchu ve vašem interiéru na nejvyšší úrovni. Lidé citliví na kvalitu vzduchu se již nebudou muset obávat škodlivin a alergenů zvenčí; o to se postarají filtry QuadruPuri, které nabízejí čtyřvrstvý filtrační systém zahrnující předběžný filtr, antibakteriální vrstvu s ionty stříbra, vysoce účinný filtr HEPA a filtr s vysokou hustotou.

Ve zvláště horkých dnech přichází ke slovu technologie Gentle Breeze. Díky měkkým větrným lopatkám a 1422 mikroporézním otvorům rozptyluje klimatizace jemný chladivý vánek, který zamezuje nepříjemnému působení přímého studeného vzduchu, jenž může být příčinou vašich bolestí v krku a suché pokožky. Tento inovativní design nejen ochladí vaši místnost, ale také zajistí příjemné prostředí. Díky energetické třídě A+++ je navíc klimatizace FreshIN šetrná k životnímu prostředí a úsporná, takže snižuje vaše účty za elektřinu a zároveň vás udržuje v ideálním rozpoložení.

 

Pro ty, kteří upřednostňují jemné a stálé chlazení, je pak ideální klimatizace TCL Gentlecool. Během intenzivních letních veder je vstup do místnosti ochlazované klimatizací Gentlecool jako závan čerstvého vzduchu. Inovativní konstrukce klimatizace Gentlecool rozptyluje proud vzduchu a poskytuje tak příjemný a přirozený pocit chlazení, který napodobuje jemný vánek jarního rána. Tato klimatizace je také vybavena funkcí Smart Temperature Control, včetně technologie Smart Airflow, režimu „I Feel“ a režimu Turbo Start, který zajišťuje stálý komfort v celé domácnosti. Ať už trávíte čas s rodinou, nebo hostíte přátele, Gentlecool se přizpůsobí tak, aby poskytovala dokonalou teplotu bez nepříjemných účinků tradičních klimatizací. Navíc ji můžete bez problémů ovládat prostřednictvím aplikace TCL Home, Amazon Alexa nebo Google Assistant, takže se stane bezproblémovým doplňkem vašeho ekosystému chytré domácnosti.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky