Nejlepší domácí sirup: Ovoce zpracujte za studena, byliny potřebují horkou vodu (Radioporadna) (audio)
Rozhlas.cz, 22.8.2024
Tipli byste si, která bylina se u nás nejčastěji zpracovává do sirupů? Podle letitých zkušeností Jany Baborákové je to nejspíš květ černého bezu. Domácí bezová šťáva je v rodinách velmi oblíbená pro svou skvělou chuť i jednoduchou přípravu.
Poslech pořadu ČRo
Audio
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Tepelná čerpadla dávají smysl také v bytových domech - kromě úspor zajistí nezávislost na dodavateli tepla
- Výlety: Poblíž Kouřimi stojí pozoruhodný Lechův kámen. Svůj lid k němu možná přivedl bratr praotce Čecha (audio)
- Jak zajistit soběstačnost domácnosti v případě blackoutu nebo krizové situace
- Pět nejlepších rychlených cibulovin
- Barevná proměna ložnice: sladěno do detailu
- Zprávy ČRo Olomouc: Nová pobočka městské knihovny v Olomouci vzniká z bývalé kotelny na jenom z (audio)