REMA Systém nabízí pomoc obcím zasaženým záplavami. Zdarma odveze poškozené elektrospotřebiče

Redakce, 17.9.2024

Společnost REMA Systém reaguje na aktuální povodňovou situaci v České republice a nabízí zasaženým obcím bezplatnou pomoc. Obce i jednotlivci si mohou nechat odvézt poškozené elektrospotřebiče, které budou následně ekologicky zlikvidovány. K dispozici je také možnost využít volnou kapacitu svozových vozidel na cestě ke sběrným místům pro převoz potřebného materiálu.

V reakci na záplavy, které zasáhly některé regiony České republiky, společnost REMA Systém přichází s nabídkou bezplatného odvozu poškozených elektrospotřebičů. Tato služba je určena všem obcím, včetně těch, které s kolektivním systémem REMA Systém ještě přímo nespolupracují. „Chceme pomoci co nejrychleji, aby lidé mohli obnovit své domovy. Věřím, že se nám podaří přispět k návratu do normálního života,“ informuje David Chytil, člen představenstva společnosti REMA Systém, která je jedním ze tří největších kolektivních systémů zajišťujících sběr odpadních elektrozařízení působících v České republice.

Obce či jednotlivci se mohou obrátit na REMA Systém prostřednictvím telefonu +420 840 550 650 , e-mailu provoz@rema.cloud nebo přímo oslovit regionální zástupce společnosti, které naleznou na webu rema.cloud. Kolektivní systém pak zajistí bezplatný odvoz poškozených elektrospotřebičů a jejich ekologickou likvidaci. Obce mají navíc možnost využít volnou kapacitu svozových automobilů REMA Systém pro převoz potřebného nákladu dle aktuální situace. Konkrétně jde o trasy ke sběrným místům ze svozových dep, které jsou například na Moravě z Osvětiman nebo v Čechách ze Slaného.

„V těchto náročných chvílích je důležité, aby se obyvatelům zasažených oblastí dostalo veškeré možné podpory a pomoci, kterou naše společnost může nabídnout. Proto kromě svozu elektrospotřebičů nabízíme volnou kapacitu našich svozových aut a rádi převezeme cokoliv, co ulehčí život v poničených obcích,“ uzavírá David Chytil.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky