Exkluzivní penthousy s panoramatickým výhledem? Najdeme je v Rezidenci Radimova Břevnov

Penthaous Rezidence Radimova Břevnost

Společnost Geosan Development uvádí na trh čtyři luxusní penthousy v rámci projektu Rezidence Radimova Břevnov. Tyto unikátní byty, pojmenované Botanic, Vista, Majesty Elegant, nabízejí velkorysé prostory od 120 do 154 m² ve stavu shell & core plus, které korunují rozsáhlé terasy. Penthousy se pyšní výhledy na Pražský hrad a okolí, přípravou na střešní vířivku, zasklenou lodžií či zimní zahradu. Projekt je aktuálně ve výstavbě s plánovanou kolaudací v závěru letošního roku. Možnost nastěhování je již na jaře 2025.

„Naše penthousy ztělesňují vrchol luxusního bydlení. Každý z bytů je navržen tak, aby rezonoval s různými typy osobnosti, nicméně dvě věci mají společné: poskytují maximální komfort a soukromí. To vše v tradiční rezidenční lokalitě pražského Břevnova, kde se nové bydlení v současnosti hledá jen stěží, navíc v areálu s rozkvetlou zahradou, vzrostlými stromy a historickou kapličkou na dohled od Hradčan," popisuje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu Geosan Development.

Penthousy jsou situované na 8. a 9. nadzemním podlaží a skýtají možnost individuálního přizpůsobení i těm nejvyšším nárokům nových obyvatel. Všechny penthousy nabízíme v provedení shell & core plus, díky čemuž poskytujeme jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle představ. Můžete si zvolit design, materiály a vybavení, které nejlépe odrážejí váš osobní styl, vkus a potřeby. Teprve vaše skutečné “já” totiž dodá vašemu novému bydlení ten skutečný rozměr,” komentuje Jiří Baloun s tím, že zájemcům o realizaci interiéru na míru je k dispozici designerka Beata Haškovcová.

Projekt Rezidence Radimova Břevnov od architektů z tuzemského Atelieru 89 klade důraz na kvalitní materiály, které podtrhují harmonii místa. Moderní prosklená nároží a zábradlí na terasách i lodžiích jsou zárukou ničím nerušených výhledů do okolí. O příjemnou atmosféru v interiérech se postarají předokenní elektricky ovládané žaluzie a klimatizace.

„V našem projektu ale nezapomínáme ani na další náročné klienty," navazuje Jiří Baloun a dodává: „V nabídce máme i velké byty 4+kk ve vysokém standardu, které jsou ideální nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro páry hledající skutečně prostorné bydlení, kde budou mít dostatek místa pro své koníčky, práci i relaxaci."

Pro potenciální kupce je navíc k dispozici moderní prodejní centrum s interaktivní aplikací umožňující virtuální prohlídku bytů a detailní seznámení s projektem a jeho blízkým okolím, včetně informací o školách, školkách, kulturních či zdravotních zařízeních a nákupních možnostech. Zájemci tak mají jedinečnou příležitost poznat projekt do hloubky a představit si svůj budoucí život v této lokalitě.

Rezidence Radimova Břevnov vyrůstá v bezprostřední blízkosti parku Kajetánka a rybníka Vincentinum. Samotná čtvrť je známá svou jedinečnou atmosférou, představující ideální kombinaci dobré občanské vybavenosti a dostupnosti centra s klidem přírody. Park Ladronka s dráhou pro kolečkové brusle, zahrady Břevnovského kláštera i historické Hradčany jsou na dosah. Okolí projektu vyniká pestrou škálou restaurací, kaváren a sportovních zařízení, které uspokojují potřeby všech věkových kategorií.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy