Podpora po povodních. Daikin nabízí mimořádnou pomoc majitelům tepelných čerpadel všech značek

Redakce, 26.9.2024
Tepelné čerpadlo po výměně Daikin Altherma

Společnost Daikin nabízí všem majitelům tepelných čerpadel a klimatizací, které vyřadily z provozu povodně, pomoc při řešení pojistných událostí, přednostní servis nebo novou instalaci tak, aby bylo možné co nejrychleji obnovit vytápění. Oba české výrobní závody Daikin (v Plzni a Brně) navíc přispějí každý 50 000 na konto Člověka v tísni.

Nejdůležitější je rychlost, do 5 dní budeme u vás

„Společně s našimi montážními partnery z celé ČR jsme se rozhodli nabídnout po povodních pomocnou ruku nejen těm, kteří měli tepelné čerpadlo či klimatizaci Daikin, ale také majitelům jiných značek,“ říká Vladimír Steiner, generální ředitel Daikin Airconditioning Central Europe – Czech Republic spol. s r.o., a doplňuje: „Zásadní je rychlost, neboť topná sezóna již začala, proto do 5 pracovních dnů po zavolání na tel. číslo 221 715 745 zajistíme zdarma servisní kontrolu poškozeného tepelného čerpadla (jeho majitel podepíše s technikem servisní list pro pojišťovnu, pojistná událost musí být nahlášená, ale výjezd likvidátora není potřeba). Do dalších 3 dnů připravíme návrh řešení opravy, popřípadě kompletní výměny zařízení i s cenovou kalkulací. Pokud se zařízení opravit nedá, jsme připraveni poskytnout až 40% slevu na nové zařízení, což je výrazné zvýhodnění oproti běžným tržním cenám. Zařídíme také předností opravu či instalaci nového zařízení s ohledem na začínající topnou sezónu.“

Společnost Daikin Airconditioning Central Europe – Czech Republic spol. s r.o. poskytla svým zaměstnancům 3 dny placeného volna na okamžitou pomoc s odstraňováním následků povodní v postižených lokalitách.

Ani výrobní závody Daikin nezůstávají pozadu

Společnost Daikin má v České republice hned dva výrobní závody. Daikin Industries Czech Republic s.r.o. vyrábí v Plzni klimatizace pro český i další evropské trhy. Navíc zde sídlí výzkumné a vývojové centrum pro region EMEA. Daikin Device Czech Republic s.r.o. vyrábí v Brně součásti tepelných čerpadel. Oba závody přispějí částkou 50 000 na pomoc po povodních. Finanční příspěvek půjde neziskové organizaci Člověk v tísni, která dále cílí konkrétní podporu těm, kteří to skutečně potřebují.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky