Bývalá ubytovna se mění na moderní nájemní bydlení - proměna v Ústí nad Labem

proměna ubytovny v nájemní bydlení

Realitní investiční skupina Salutem Group oficiálně dokončila revitalizaci bývalé ubytovny v Ústí nad Labem . Ambiciózní projekt Purkyňova přináší do městské části Střekov v první fázi celkem 40 moderních dostupných bytů s dispozicemi od 1+kk po 2+1, ve druhé fázi přibude dalších 22 bytů. Projekt se tak stává klíčovou částí oživení dříve opomíjené oblasti a oslovuje zájemce především díky nižším finančním nákladům, které se pojí se získáním nájemního bydlení.

Ryze česká realitní investiční skupina Salutem Group se dlouhodobě zaměřuje na revitalizaci rezidenčních i komerčních nemovitostí v regionech. V Ústí nad Labem nyní úspěšně dokončila první fázi rekonstrukce původní ubytovny na moderní bytové jednotky o dispozicích 1+kk až 2+1, které jsou vhodné pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi.

„O nájemní bydlení je stále větší zájem, především díky nižším počátečním nákladům. Naše nabídka navíc zahrnuje byty bez provize a bez nutnosti skládat kauci realitním kancelářím. Zaměřujeme se hlavně na dlouhodobé a spolehlivé nájemníky,“ vysvětluje Jaroslav Ton, spoluzakladatel skupiny Salutem Group.

Revitalizace budovy výrazně přispívá k proměně celé městské části Střekov, která si klade za cíl být pro místní obyvatele atraktivní lokalitou. “Projekt je skvělým příkladem toho, jak lze staré budovy proměnit v něco, co má opravdový význam pro místní komunitu. Ulice, která byla v minulosti považována za sociálně vyloučenou lokalitu, se dnes proměnila v zcela bezproblémovou a klidnou oblast. Jsme rádi, že projekt vítá také vedení města,” dodává Ton za skupinu Salutem Group.

Byty jsou navrženy v moderním standardu provedení. Pro rezidenty jsou k dispozici dvě sdílené terasy o velikosti až 200 m² a společná kolárna. Budova rovněž disponuje kamerovým zabezpečovacím systémem. Ve druhé fázi se zrekonstruují i komerčními prostory v suterénu, které budou moct místní využívat primárně pro vlastní podnikatelské aktivity.

Potřebné služby mají rezidenti v docházkové vzdálenosti. Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost, včetně mateřské a základní školy, restaurací, obchodů s potravinami a úřadů. Nechybí ani výborná dostupnost do centra města a okolí, ať už vlakem, trolejbusem nebo autobusem.

Ubytovna v Ústí nad Labem 


 

Salutem Group je ryze česká investiční nemovitostní skupina. Věnuje se nákupu, pronájmu a prodeji rezidenčních nemovitostí a komerčních areálů. Rovněž investuje do vlastních developerských projektů. Specializuje se na rozvíjející se regiony České republiky i Prahu pro zajištění dokonalé diverzifikace svého portfolia.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy