Recepty na víkend: RAW recept na banánové palačinky

BANÁNOVÉ PALAČINKY S CITRÓNOVÝM KRÉMEM
RAW dezerty jsou chutné, zdravé a připravované vždy z čerstvých surovin. Nenajdete v nich žádný rafinovaný cukr a tak máte jistotu, že po nich nepřiberete. Vyzkoušejte tak banánovou palačinku s citrónovým krémem podle bistRAWveg.

Počet porcí: 12 ks

Ingredience - palačinky:
• 9 ks banánů
• 3 lžíce citrónové šťávy
• 1 lžička skořice

Ingredience – krém:
• 2 hrnky kešu natural
• 5 lžic agáve sirupu
• 5 lžic citrónové šťávy
• 50 ml vody

Postup palačinky:
1)    V mixéru rozmixujte všechny suroviny.
2)    Směs (250 ml) stejnoměrně rozetřete na celý plát sušičky se sušící vložkou.
3)    Sušte na 145 °F zhruba jednu hodinu, posléze snižte teplotu na 115 °F a sušte další 4,5 hodiny.
4)    Po vychladnutí rozřízněte plát rádýlkem na 4 stejně velké čtverce (porce).
5)    Maximální doba skladování je 7 dní proložené fólií a v suchu 

Postup citrónový krém:
1)    Na hodinu namočte kešu ořechy do vody, posléze je vyjměte a opláchněte studenou vodou.
2)    Vložte je do mixéru a rozmixujte do hladka s ostatními surovinami.
3)    V poslední fázi naneste krém na palačinky.

www.bistrawveg.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Recepty na víkend