Recepty na víkend: RAW recept na banánové palačinky
BANÁNOVÉ PALAČINKY S CITRÓNOVÝM KRÉMEM
RAW dezerty jsou chutné, zdravé a připravované vždy z čerstvých surovin. Nenajdete v nich žádný rafinovaný cukr a tak máte jistotu, že po nich nepřiberete. Vyzkoušejte tak banánovou palačinku s citrónovým krémem podle bistRAWveg.
Počet porcí: 12 ks
Ingredience - palačinky:
• 9 ks banánů
• 3 lžíce citrónové šťávy
• 1 lžička skořice
Ingredience – krém:
• 2 hrnky kešu natural
• 5 lžic agáve sirupu
• 5 lžic citrónové šťávy
• 50 ml vody
Postup palačinky:
1) V mixéru rozmixujte všechny suroviny.
2) Směs (250 ml) stejnoměrně rozetřete na celý plát sušičky se sušící vložkou.
3) Sušte na 145 °F zhruba jednu hodinu, posléze snižte teplotu na 115 °F a sušte další 4,5 hodiny.
4) Po vychladnutí rozřízněte plát rádýlkem na 4 stejně velké čtverce (porce).
5) Maximální doba skladování je 7 dní proložené fólií a v suchu.
Postup citrónový krém:
1) Na hodinu namočte kešu ořechy do vody, posléze je vyjměte a opláchněte studenou vodou.
2) Vložte je do mixéru a rozmixujte do hladka s ostatními surovinami.
3) V poslední fázi naneste krém na palačinky.
www.bistrawveg.cz
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Recepty na víkend
- Dýně využijete nejen na Halloween. Jak vybrat tu pravou?
- Recept na veganské perníkové bábovičky
- Jak přes zimní měsíce posílit imunitu? Pomůže vám Ginger Shot
- Vánoční pečení s domácí nutellou - lahodná domácí alternativa klasické pochoutky - tip na přípravu
- Vánoce s regionálními potravinami: Tradiční dobroty připravené originálním způsobem - recept na horký nealkoholický svařák s badyánem, sušenými jablky a hřebíčkem
- Sváteční pivní rohlíky