Plug Power: Granty od vlády za 89 mil. USD na rozšíření kapacity

Research, 14.3.2024
Podle tiskových agentur včera vláda USA oznámila přidělení grantů firmám na rozvoj tzv. čisté energie. Plug Power získal celkem tři granty v celkové hodnotě 89 mil. USD, které jsou určené k rozvoji výrobních kapacit v oblasti Rochesteru a Washingtonu D.C. Další granty získala např. norská společnost Nel, která rovněž působí v rozvoji vodíku coby zdroje energie, General Motors, Cummins nebo Electric Hydrogen.

J&T BANKA, privátní a investiční banka úspěšných

Od roku 1998 nabízí služby a poradenství, které řeší nejen současné potřeby klientů, ale zohledňují i širší rodinné vztahy a delší časový horizont. Ochraňují majetek nejen před ekonomickými vlivy, ale i proti legislativním změnám a životnímu běhu. Zahrnují multigenerační správu majetku a nástupnictví, investiční poradenství, obchodování s cennými papíry, správu a strukturování majetku či služby life-style managementu. Vedle komplexních služeb family office a privátního bankovnictví poskytuje specializované financování v oblasti real estate a podnikových akvizic.

Do bankovního holdingu J&T Finance Group SE patří kromě české J&T Banky její slovenská pobočka, J&T Banka d.d. v Chorvatsku a slovenská bankovní skupina 365 (dříve Poštová banka).

Více informací na: www.jtbank.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Energie