Letní recepty: RAW mrkvová polévka s pomerančovou šťávou
REKLAMA
Jana Brožková, 5.6.2015
Nezapomínejte ani v létě na polévky! Zkuste ty RAW! Jsou osvěžující, chutné a plné vitamínů a jednoduché na přípravu. Velmi oblíbená je například mrkvová polévka. Zkuste tu s pomerančovou šťávou od bistRAWveg.
Příprava: 10 min + předem na 2 hodiny namočit kešu
Obsah: 900 ml (3 porce)
• 180 g mrkve
• 2 velké pomeranče
• 100 g kešu ořechů
• 10 g čerstvého zázvoru
• 320 ml vody
• 20 g žluté cibule
• ¾ lžičky mořské soli
• špetka chilli
• petrželka na ozdobu
Postup:
• Kešu ořechy namočte na 2 hodiny do vody
• Poté všechny ingredience rozmixujte dohladka
• Na talíři polévku ozdobit petrželkou
www.bistrawveg.cz
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Recepty na víkend
- Polévka z červené čočky a pečených batátů s kokosovým mlékem. Nikdy neuvaříte dvakrát stejnou (audio)
- Dýně využijete nejen na Halloween. Jak vybrat tu pravou?
- Recept na veganské perníkové bábovičky
- Jak přes zimní měsíce posílit imunitu? Pomůže vám Ginger Shot
- Vánoční pečení s domácí nutellou - lahodná domácí alternativa klasické pochoutky - tip na přípravu
- Vánoce s regionálními potravinami: Tradiční dobroty připravené originálním způsobem - recept na horký nealkoholický svařák s badyánem, sušenými jablky a hřebíčkem