Letní recepty: RAW mrkvová polévka s pomerančovou šťávou

REKLAMA       Jana Brožková, 5.6.2015

Nezapomínejte ani v létě na polévky! Zkuste ty RAW! Jsou osvěžující, chutné a plné vitamínů a jednoduché na přípravu. Velmi oblíbená je například mrkvová polévka. Zkuste tu s pomerančovou šťávou od bistRAWveg.

 

Příprava: 10 min + předem na 2 hodiny namočit kešu

Obsah: 900 ml (3 porce)

• 180 g mrkve

• 2 velké pomeranče

• 100 g kešu ořechů

• 10 g čerstvého zázvoru

• 320 ml vody

• 20 g žluté cibule

• ¾ lžičky mořské soli

• špetka chilli

• petrželka na ozdobu

Postup:

• Kešu ořechy namočte na 2 hodiny do vody

• Poté všechny ingredience rozmixujte dohladka

• Na talíři polévku ozdobit petrželkou

www.bistrawveg.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Recepty na víkend