Farmářské polévky čtyř chutí: dobré suroviny a jednoduchá příprava
Hospodyňky si mohou vybrat hned z několika variant: oblíbenou bramboračku, polévku s ovesnými vločkami, klasickou čočkovou nebo polévku s červenou čočkou. Farmářské polévky obsahují jen dobré suroviny - kousky zeleniny, velký podíl luštěnin, ovesných vloček atd. Složení polévek tedy zaručuje vysoký podíl vlákniny i bílkovin, a je tak vhodným pokrmem pro podporu dobrého zažívání.
Žádná z Farmářských polévek neobsahuje jakoukoliv přídatnou látku. Stačí si vybrat oblíbenou příchuť, zalít vodou nebo mlékem, a nechat vařit 10 až 15 minut. Jeden balíček vystačí na čtyři porce, takže není problém pohostit celou rodinu.
Farmářské polévky chutnají jako domácí a dobře zasytí. To potvrzuje i nedávné vítězství v programu “Volba spotřebitelů 2016 – Nejlepší novinka“, který každoročně organizuje společnost Atoz Marketing Services.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Recepty na víkend
- Polévka z červené čočky a pečených batátů s kokosovým mlékem. Nikdy neuvaříte dvakrát stejnou (audio)
- Dýně využijete nejen na Halloween. Jak vybrat tu pravou?
- Recept na veganské perníkové bábovičky
- Jak přes zimní měsíce posílit imunitu? Pomůže vám Ginger Shot
- Vánoční pečení s domácí nutellou - lahodná domácí alternativa klasické pochoutky - tip na přípravu
- Vánoce s regionálními potravinami: Tradiční dobroty připravené originálním způsobem - recept na horký nealkoholický svařák s badyánem, sušenými jablky a hřebíčkem