Mandlový pudink bez lepku
Lahodná dýně hokkaido - všestranná surovina do slaných jídel i do dezertů. Nechte se přesvědčit tímto voňavým a lehkým dýňovým pudinkem!
Suroviny pro 4 osoby:
600 g dýně hokkaido
200 g mandlového másla s perníkem
200 ml kokosového mléka
40 g želatiny
40 g kokosového cukru
Dýni hokkaido nakrájíme na kostičky, vložíme do 500 ml vroucí vody a povaříme do měkka. Před koncem přidáme želatinu a dobře rozmícháme. Přesuneme do mixéru, přidáme kokosové mléko, mandlové máslo a cukr a rozmixujeme do hladka. Nalijeme do formiček nebo mističek a necháme ztuhnout.
Po ztuhnutí vyklopíme, ozdobíme máslem a mandlemi. Dobrou chuť :)
Nutspread.cz
Český výrobce 100% ořechových másel. Bez přidaného cukru, lepku nebo palmového oleje, pečlivě vybráno jenom z těch nejlepších ingrediencí. Široký sortiment, vynikající chuť i konzistence. S nízkým obsahem sacharidů a nízkým glykemickým indexem zasytí na dlouhou dobu a nerozkolísají hladinu krevního cukru. Zato obsahují velké množství hořčíku, zinku i železa, minerály a zdravé tuky.
Přesvědčte se sami, že i zdravé věci mohou skvěle chutnat.
Více informaci na: www.nutspread.cz
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Recepty na víkend
- Polévka z červené čočky a pečených batátů s kokosovým mlékem. Nikdy neuvaříte dvakrát stejnou (audio)
- Dýně využijete nejen na Halloween. Jak vybrat tu pravou?
- Recept na veganské perníkové bábovičky
- Jak přes zimní měsíce posílit imunitu? Pomůže vám Ginger Shot
- Vánoční pečení s domácí nutellou - lahodná domácí alternativa klasické pochoutky - tip na přípravu
- Vánoce s regionálními potravinami: Tradiční dobroty připravené originálním způsobem - recept na horký nealkoholický svařák s badyánem, sušenými jablky a hřebíčkem