Mandlový pudink bez lepku

Lahodná dýně hokkaido - všestranná surovina do slaných jídel i do dezertů. Nechte se přesvědčit tímto voňavým a lehkým dýňovým pudinkem!

Suroviny pro 4 osoby:

600 g dýně hokkaido

200 g mandlového másla s perníkem

200 ml kokosového mléka

40 g želatiny

40 g kokosového cukru

Dýni hokkaido nakrájíme na kostičky, vložíme do 500 ml vroucí vody a povaříme do měkka. Před koncem přidáme želatinu a dobře rozmícháme. Přesuneme do mixéru, přidáme kokosové mléko, mandlové máslo a cukr a rozmixujeme do hladka. Nalijeme do formiček nebo mističek a necháme ztuhnout.

Po ztuhnutí vyklopíme, ozdobíme máslem a mandlemi. Dobrou chuť :)

Nutspread.cz

Český výrobce 100% ořechových másel. Bez přidaného cukru, lepku nebo palmového oleje, pečlivě vybráno jenom z těch nejlepších ingrediencí. Široký sortiment, vynikající chuť i konzistence. S nízkým obsahem sacharidů a nízkým glykemickým indexem zasytí na dlouhou dobu a nerozkolísají hladinu krevního cukru. Zato obsahují velké množství hořčíku, zinku i železa, minerály a zdravé tuky.

Přesvědčte se sami, že i zdravé věci mohou skvěle chutnat.

Více informaci na: www.nutspread.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Recepty na víkend